Saturday, Sep 04th

Son güncelleme:02:51:12 PM GMT

Buradasınız:
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?

Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor?
Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 1 Ay, 2 Hafta önce Karma: 0
Sevgili Arkadaşlar,
Aile hekimliğinin önemli amaçlarından olan belli bir hasta populasyonuna hizmet verme ilkesinin işleyebilmesi için çok ama çok gerekli olan kişinin aile hekimi saptamaya yarayan aile hekimi arama motorları 19 haziran tarihinden beri çalışmıyor yada kısıtlı çalışıyor. İlk başta ailehekimibul.com vardı ve çok işe yarıyordu, onu engellediler ,sağlık bakanlığının resmi arama motorunu kurdular ancak açıldığından beri hiç çalışmadı ( kendi tc numaram ve cilt numaramı en az 40 defa denedim ama sonuç sıfır). Türkiye çapında arama yapan Adana ve İzmir Sağlık Müdürlüklerinin arama sayfalarını kullanıyorduk onlar da iptal oldu. Sabis ahbs programı keyfine göre bazen bazı kişileri buluyor ama genelde yararsız. Ankara sağlık müdürlüğünün arama sayfası ise sadece Ankara da bir hekime kayıtlı kişileri gösteriyor.. vs.vs.vs
Sağlık Bakanlığının ilgili şubesini aradım , ya bihaberler yada umursamıyorlar ve sonuçta büyük sıkıntı çekiyoruz. Hekim değiştirme dilekçelerinde mevcut hekim ve çalışma yerinin yazılması şartı var ama kişilerin mevcut hekimlerinin kim olduğunu öğrenemediğimiz için dilekçe doldurtamıyoruz... Gelen herkese bakıyoruz ve 'AİLE OCAĞI' HEKİMLİĞİ SÖZÜNÜ PERÇİNLEMEYE DEVAM EDİYORUZ....
Konuyla ilgili ve bilgili arkadaşlardan ve derneklerden bu sorunun bir an önce çözülmesi konusunda destek ve ilgi rica ediyorum....
hakanaytur
Fresh Boarder
Gönderiler: 3
graphgraph
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 1 Ay, 2 Hafta önce Karma: 1
evet haklısınız uzun yıllardır çalışan ailehekimibul.com u engellediler oysa sitenin tek amacı topluma hizmetti birde bu bakanlığın arama sayfasını açtılar böyle komik birşey olamaz adamın cilt nosunu istiyor eğer 3 hane ise cevap gelmiyor hadi onu geçtim ahbs den öğrenmek istesen mernis sorgulamasının adam gibi çalışması gerekiyor yaaa ben bu adamları hiç anlamıyorum artık ne toplumun yararına ve insalara faydalı ise hemen ortadan kaldırıyorlar ya da bozuyorlar amaç üzüm yemekmi yoksa bağcıyı dövmek mi bilen varsa anlatsın
sunhunter
Administrator
Gönderiler: 11
graphgraph

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 1 Ay, 2 Hafta önce Karma: -1
HAKLISINIZ. SAYIN BAKANIMIZ ARADA BİR UÇ NOKTALARDA ÇALIŞAN AİLE HEKİMLERİNDENDE DURUMU BİR SORSA,BİLGİ ALSA.TAŞRADA YENİ ÇIKAN YÖNETMELİKLER NE KADAR UYGULANABİLİR. DESTEKMİ KÖSTEKMİ OLUYOR.
fibu
Fresh Boarder
Gönderiler: 9
graphgraph

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 1 Ay, 1 Hafta önce Karma: 0
Arkadaşlar nasıl oluyor bilmiyorum ama aşağıdaki adres hala çalışıyor.Kimse duymasın
(mernis kapalı değilse)
www.ailehekimibul.net/index.php
aile hekimi
Fresh Boarder
Gönderiler: 1
graphgraph
Son Düzenleme: 29/07/2010 15:53 Düzenleyen aile hekimi.Sebep: ek

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 1 Ay önce Karma: 100
bakanlığın sitesinde diğer ailehekimi bulma motorlarının kanuna aykırı olduğu yazıyordu fakat ordaki kanuna aykırı olmayan motorda çalışmıyor
tolga
Moderator
Gönderiler: 605
graph
Dr.Tolga SUCU
Yesilirmak A.S.M
CARSAMBA SAMSUN

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 1 Ay önce Karma: 0
kanun ne kardeşim, masada otururken dediklerin mi ?

Konya öyle bir anda geçtiki tam curcuna ,programı AHBS yi kuramadık

bilgileri bakanlığa yollayamadık mı * hadi onlarıda atlattık diyelim .. birda yetmez gibi windows 7 kullanan arkadaşların bilgisayarları çöktümü ?

EEEEE şimdide dediğiniz gibi aile hekimini bul çalışmıyor..

vatandaşı sattın sattın yoksa başında bitiyor..

iyide hangi birine bakacan, bende kaydın yok diyorsun sakağı caddesi tutmuyorsa tutan birine tebelleş ettiriyorsun..

çalışır çalışır merak etmeyin.. 18 saatte tüm türkiye ye siğorta yaptırma becerisine sahipler ya... aylardır çalışmayan aile hekimini bulmayı da iki dakkada becerirler ....

gelene bakın , demesi kolay hani yönetmelikte misafir hastaya TSM ler bakar yazıyor du ???

Defin ruhsatı bile vermiyorlar !!!!!!

ey yavrum eyyyyyyyyyyy
konahder
Senior Boarder
Gönderiler: 60
graphgraph
Son Düzenleme: 30/07/2010 14:41 Düzenleyen konahder.

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 4 Hafta önce Karma: 1
Alınan son bilgilere göre Aile Hekimi Bul Arama Motorlarının benzinini Bakanlık kesmiş o yüzden
sunhunter
Administrator
Gönderiler: 11
graphgraph

Cvp:Aile Hekimi Bulma motorları neden çalışmıyor? 3 Hafta önce Karma: 0
Cumartesi saat 13.47, haydi biraz veri göndereyim , hafta sonu herkes dışarıdadır bakanlık sistemi de belki kör topal çalışıyordur dedim ama demez olaydım, boşu boşuna sinirlerim bozuldu! Benim saptamamla 19 hazirandan beri çalışmayan arama motorları ve keyfi gelirse ağır aksak çalışan bakanlık veri sistemi ; tüm illerin geçişi için altyapı hazırlanıyorsa bu kadarm ı yavaş, bu kadar mı plansiz yapılıyor bu işler? şaşmamak elde değil. neyse züğürdün tesellisi, herşey iyi olacak diye umut etmeye devam edelim...
hakanaytur
Fresh Boarder
Gönderiler: 3
graphgraph

Üste gitSayfa: 1